July 2024
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
July 2024
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
vertrek en retour datum nog onbekend?
18 January 2023

Een parkeerportfolio om trots op te zijn

Door van tevoren een parkeerplaats te reserveren, ben je niet alleen verzekerd van een plaats op de grootste luchthaven die ons land rijk is, maar kun je bovendien ook tot wel 50% besparen op de prijs die je zou betalen als je ter plekke en plekje probeert te bemachtigen.

Je hebt je vakantie is geboekt en de bevestigingen zijn binnen; het aftellen kan beginnen! Je bent er dan echter helaas nog niet helemaal. De reis begint immers met de autorit naar de luchthaven, in dit geval Schiphol. Aan deze autorit hoeft natuurlijk weinig voorbereid te worden, maar het is wel van belang dat je een idee hebt waar je je auto gaat parkeren in de tijd dat je op vakantie bent. Door van tevoren een parkeerplaats te reserveren, ben je niet alleen verzekerd van een plaats op de grootste luchthaven die ons land rijk is, maar kun je bovendien ook tot wel 95% (!) besparen op de prijs die je zou betalen als je ter plekke en plekje probeert te bemachtigen.

Bij parkerenschiphol.com hebben wij immers een uitgebreid aanbod aan parkeerplaatsen om aan alle behoeften van onze klanten te voldoen. Door extreem vroeg van tevoren in grote getale de beste plekken te reserveren, kunnen we jou als klant een veel lagere prijs bieden.

Goedkoop parkeren op de luchthaven

Om de beste prijzen voor luchthaven parkeren te krijgen kun je het beste zo ver mogelijk van tevoren boeken. Hoe eerder je boekt, hoe groter de kans dat onze voordeligste plekken nog op de markt zijn. Het is per slot van rekening toch eigenlijk niet zo gek om een parkeerplek lang van tevoren te reserveren? Zodra je je vlucht hebt gereserveerd, kan je immers eigenlijk meteen een parkeerplaats reserveren. Als je dit voortaan bij elke vlucht zo zal aanpakken, zul je jezelf veel kosten en stress besparen. Elke euro die je aan parkeerkosten weet te besparen, betekent bovendien dat je weer een euro meer te besteden hebt op de vakantie zelf! Met onze snelle en gemakkelijke zoekfunctie is het vinden en boeken van een goede parkeerplek immers binnen een mum van tijd gepiept.

Gemoedsrust gegarandeerd

Jij wil natuurlijk wel dat jouw auto wordt achtergelaten in een veilige en beveiligde omgeving. Ondanks onze lage prijzen, die jij misschien zou kunnen associëren met een lagere mate van veiligheid, kun je er zeker van zijn dat je met een gerust hart op vakantie kunt gaan als je een parkeerplek bij ons hebt. Onze lagere prijzen zijn immers te maken met het feit dat er ver van tevoren geboekt wordt. Het is absoluut niet zo dat deze lagere prijzen ten gronde liggen aan besparingen op veiligheid.

Bovendien staat er altijd vriendelijk en professioneel personeel voor u klaar, mocht u hulp nodig hebben. Verder zijn strenge veiligheidsmaatregelen zijn van kracht, waaronder: CCTV, veiligheidspatrouilles, hoge omheining. Bovendien zijn vrijwel al onze parkings bekroond met de Park Mark Award voor veiligheid.

Officiële parkeerterreinen op de luchthaven

U hoeft niet te betalen voor parkeren op de luchthaven op de dag zelf, zelfs als u van plan bent om gebruik te maken van de officiële parkeergarages op de luchthaven. Door vooraf te reserveren bij parkerenschiphol.com, kun je geld besparen op de Long Stay en Short Stay parkings op het luchthaventerrein. Op sommige locaties vragen wij om uw kenteken, dat bij binnenkomst wordt herkend, zodat u bij vertrek niet meer hoeft te betalen - uw ticket bevestigt uw reservering. Op andere locaties moet u uw reserveringsbevestiging laten zien, die wij u toesturen zodra uw reservering is verwerkt.

Park and Ride

De meeste luchthavenparkeerplaatsen hebben een park and ride service en dit is vaak de goedkoopste optie. Naast de officiële luchthavenparkeerplaatsen, kunt u bij ons ook een aantal onafhankelijke parkeeraanbieders vergelijken om zo de beste deal te krijgen. Veel van deze parkeeraanbieders bevinden zich ook op het terrein van de luchthaven of aan een randweg aan de rand van de luchthaven. Dit betekent dat de transfers bij elke parkeerplaats die je bij ons boekt binnen een respectabele tijd worden gehouden - het laatste dat je aan het einde van je vakantie wil, is een lange rit van de luchthaven naar je auto.

Meet and Greet/Valet parkeren

Een zeer populaire optie bij onze klanten, vooral bij die met veel bagage of met oudere passagiers, is een Meet and Greet service. Wij hebben een keuze gemaakt uit verschillende Meet and Greet parkeeraanbieders die wij hebben doorgelicht en u een eersteklas parkeerervaring kunnen beloven. De procedures variëren enigszins, maar meestal rijd je rechtstreeks naar de terminal en stop je in een speciaal parkeervak op slechts een paar stappen van de ingang van de terminal. Een volledig verzekerde chauffeur zal je daar opwachten, jouw boekingsbevestiging controleren en uw autosleutels in ontvangst nemen. Je kunt naar de incheckbalie lopen terwijl de chauffeur uw auto naar de beveiligde parkeerplaats rijdt, waar deze gedurende de reis zal blijven staan. Bij terugkomst wordt je auto teruggebracht naar de terminal, zodat je zonder oponthoud uit de aankomsthal in de auto kunt stappen en op huis aan kunt. Zeker als jij iemand bent die rondom een vliegreis weinig zin heeft om op tal van zaken te moeten wachten, is dit de ideale vorm van airport parking!

Kort gezegd: het loont enorm om vroeg van tevoren al je parkeerplaats samen met je vlucht te boeken. Zo bespaar je kosten, ben je zeker van een plek en begin je met een gerust hart aan je welverdiende vakantie. Bij parkeren schiphol bieden wij voor verschillende reizigers verschillende typen parking aan. Hopelijk heb jij al een keuze kunnen maken.