July 2024
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
July 2024
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
vertrek en retour datum nog onbekend?

Informatie

Hoe werkt Parkeren op Schiphol? Hoe kunt u geld besparen? Waar moet ik op letten als ik een parkeerplek wil boeken? Welke bedrijven bevelen julie aan? Hoe kan ik een parkeerbedrijf bereiken? Zomaar wat vragen die ons vaak worden gesteld. Op deze pagina lees je precies hoe je goedkoop kunt parkeren op Schiphol.

Reserveer voor parkeren op Schiphol

Als u wilt parkeren op Schiphol, dan is het zeer aan te raden om vooraf te reserveren. Dat is niet alleen goedkoper, maar geeft u ook een garantie dat er voor u een parkeerplek is. U kunt er voor kiezen om gebruik te maken van 'Lang Parkeren Schiphol P3' (ook wel Smart Parking genoemd) van de luchthaven Schiphol. Als u hier goedkoop wilt parkeren moet u minimaal één week voor vertrek reserveren. U kunt dan gebruik maken van Smart Parking.

Maar Lang parkeren P3 is lang niet altijd de beste keuze. Bedrijven als Airportparking en All-in Parking Schiphol combineren hoge service met lage prijzen. Dat blijkt ook uit de reviews van deze bedrijven. Zo hoeft u bij deze bedrijven niet zelf met uw koffers te slepen en kunt u voor een klein bedrag extra ook overdekt parkeren. Ook bieden sommige bedrijven valet parking schiphol aan.

Geen autosleutels inleveren

Wilt u zekerheid hebben dat uw auto tijdens uw vakantie niet verplaatst wordt? Kies dan een bedrijf waar u niet de autosleutels hoeft in te leveren. U hoeft geen sleutels in te leveren bij Budget Parking, Schiphol Smart Parking. En zo zijn er nog een aantal parkeerbedrijven waar u de sleutels niet verplicht hoeft in te leveren. Zie daarvoor onze speciale pagina: "Autosleutel: meenemen of afgeven".

Het is uiteraard van belang dat uw auto goed en veilig geparkeert staat tijdens uw vakantie. Dat kan zeker bij de bedrijven die wij aanbevelen. Wij bevelen de volgende bedrijven aan:

  • Airportparking - Bestaat geruime tijd en heeft altijd goede service geboden. Veilig parkeren tegen een aantrekkelijke prijs.
  • Quickparking - Quickparking is gevestigd op slechts 3 a 5 minuten van de vertrekhal. Daardoor kan het bedrijf klanten snel heen en weer brengen en hoeft u dus nooit lang te wachten.
  • Good Parking - Good Parking is voor de gemiddelde vakantieganger niet het goedkoopst. Het bedrijf is gespecialiseerd in Valet Parking.

Overige parkeerbedrijven

Het is niet zo dat overige parkeerbedrijven per slecht zijn. Integendeel. Waarom krijgen die dan geen aanbeveling?
Niet ieder bedrijf die parkeren op schiphol aanbied krijgt van ons een aanbeveling, omdat niet ieder bedrijf de capaciteit heeft om grote aantallen reserveringen te kunnen verwerken. Hoe groter het bedrijf, hoe makkelijker het bedrijf een hoge servicegraad kan halen. Immers als groot parkeerbedrijf kan je sneller meer personeel aannemen. Bij kleine bedrijven kan dat moeilijker zijn.
Zijn er ook bedrijven waar je beter niet kan parkeren?
Ons advies: bekijk altijd de reviews. Toen Hotelauto nog bestond (later Holiday Car Parking) kwamen daar zeer veel klachten overbinnen. Voor ons reden om het bedrijf destijds van onze website te verwijderen.
Over een aantal bedrijven zijn de meningen verdeeld. Zo hebben wij zowel positieve als negatieve reacties gekregen over bedrijven als Schiphol Parkfly en Schiphol Parking 24. Ons advies: kies voor bedrijven waar de reacties algemeen positief zijn.

Contact met Schiphol

ParkerenSchiphol.com staat los van de luchthaven Schiphol. Toch krijgen wij veel vragen binnen die bedoeld zijn voor Schiphol Airport. Daarom vermelden wij hier ook de contactgegevens van Schiphol. Vragen over bijvoorbeeld Smart Parking kunt u telefonisch stellen via 020 794 0800. U kunt ook per e-mail contact opnemen met Schiphol: parking@schiphol.nl