April 2019
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
May 2019
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
vertrek en retour datum nog onbekend?
Terug naar zoekresultaten

GreenParking Schiphol (voorheen Sky-Park)

11 min. van Schiphol
3.8/5 in 56 beoordelingen
Schrijf een review

GreenParking Schiphol is de ideale oplossing voor reizigers die graag met de auto naar Schiphol willen, maar de parkeerplaatsen van de luchthaven zelf willen vermijden. GreenParking Schiphol heeft de beschikking over verschillende parkeerterreinen rondom Aalsmeer. Reizigers kunnen hun auto op één van deze terreinen parkeren en vervolgens met een shuttle bus naar Schiphol reizen. De reistijd bedraagt 10 tot 15 minuten. Bij terugkomst brengt de bus de klanten weer terug naar de parkeerplaats. GreenParking Schiphol biedt tevens een valet service aan. Dit houdt in dat de klanten naar Schiphol rijden, waar een chauffeur van Sky-Park de auto overneemt en naar het parkeerterrein brengt. GreenParking Schiphol is eigendom van Met en Co en gebruikte eerder de naam Sky-Park en Automotel.

Parkeren bij GreenParking Schiphol (voorheen Sky-Park)

8 dagen

Voor- en nadelen

 • Meerdere locaties
 • Onderdeel van Met & Co
 • Veel positieve ervaringen
 • Zelf sleutels meenemen
 • Sinds de overname tevredenheid iets afgenomen
 • Wachttijd kan op piekmomenten oplopen

Opties

 • Overdekt parkeren
 • Auto wassen
 • Auto opladen
 • Autosleutels niet afgeven

GreenParking Schiphol en Sky-Park Ervaringen

We hebben nog onvoldoende reviews van Greenparking. Zoals aangegeven werd eerder de naam Sky-Park gebruikt. Sky-Park wordt goed beoordeeld op de website Feedback Company: op basis van 1020 reviews, krijgt het bedrijf gemiddeld een 8,8 op een schaal van 10. Bovendien zou 97% van de klanten het bedrijf aanbevelen. Bezoekers zijn vooral tevreden over vriendelijke personeel en de minieme wachttijden. Deze reviews dateren echter uit 2015 en eerder. Sinds het bedrijf een nieuwe eigenaar heeft, is de klanttevredenheid iets gedaald. Op de website Parkos scoort het bedrijf namelijk aanzienlijk lager: een 7,1. Dit cijfer is echter wellicht niet helemaal representatief, aangezien alleen klanten die via Parkos gereserveerd hebben een beoordeling kunnen schrijven. Uit de Sky-Park ervaringen blijkt dat de klanten nog steeds erg te spreken zijn over het vriendelijke personeel. Ook wordt de goede bereikbaarheid van het parkeerterrein op prijs gesteld. Uit enkele reviews van Sky-Park Schiphol blijkt wel dat de wachttijden in het hoogseizoen erg hoog kunnen oplopen. Sommige klachten moesten zelfs anderhalf uur wachten op de shuttle bus.

Tarieven

Buiten parkeren

1 dag standaard
2 dagen standaard
3 dagen standaard
4 dagen standaard
5 dagen standaard
6 dagen standaard
7 dagen standaard
8 dagen standaard
9 dagen standaard
10 dagen standaard
11 dagen standaard
12 dagen standaard
13 dagen standaard
14 dagen standaard
15 dagen standaard
16 dagen standaard
17 dagen standaard
18 dagen standaard
19 dagen standaard

Valet parking

1 dag valet
2 dagen valet
3 dagen valet
4 dagen valet
5 dagen valet
6 dagen valet
7 dagen valet
8 dagen valet
9 dagen valet
10 dagen valet
11 dagen valet
12 dagen valet
13 dagen valet
14 dagen valet
15 dagen valet
16 dagen valet
17 dagen valet
18 dagen valet
19 dagen valet
Reserveer direct

Betaalwijzen

 • iDEAL
 • Pinnen
 • Creditcard
 • Contant

Locatie

Middenweg 7
1432 DE Aalsmeer
(11 min. van Schiphol)

Toon kaart
Bepaal mijn route (google maps)

Reviews

1/5
op 11-09-2017
We hebben bijna een uur moeten wachten bij de parkeergarage voordat we eens een busje kwam om ons naar Schiphol te brengen, bij terugkomst werd verteld dat we naar de uitgang bij de aankomsthal moesten lopen terwijl ze bij de vertrekhal stonden. Heel veel wachten, voor ons niet weer. Bron: Google Review
  • Heel lang wachten
  1/5
  op 08-11-2016
  Na vele jaren gebruikt gemaakt te hebben van de service van sky-park is dit jaar de laatste keer. Alleen de naam is nog hetzelfde, service is totaal niet meer zoals het was. Bron: Google Review
  • Verleden postief
  • Service nu waardeloos
  1/5
  op 14-03-2016
    5/5
    op 16-11-2012
    Het was voor ons de vierde keer dat wij gebruik maakten van Sky Park. Driemaal locatie zuid en 1 maal een andere locatie. Het is ons alle keren prima bevallen. Zeer snelle service; even bellen en ze staan snel bij de locatie, zodat je je auto kunt parkeren. Ze helpen met de bagage bij vertrek en aankomst. Ook bij terugkomst zijn ze snel bij de afgespoken plek (geen eens tijd je rokertje op te roken, maar zelfs daar geven ze even tijd voor als je wilt). In no time weer bij je auto om te ontdekken dat je je accu leeg hebt laten lopen (eigen stomme fout; interieur verlichting aan laten staan). Ook nu weer super service; een collega kwam met een busje en een starthulp en binnen 10 minuten reden we alsnog weg. Echt fantastische service en meer dan de zeer scherpe prijs waard.
      4/5
      op 30-08-2012
      Super service! Vriendelijk geholpen door het personeel zowel bij aankomst als bij vertrek. De chauffeurs zijn erg behulpzaam met de bagage en hebben ook nog eens mijn moeder van 78 geholpen bij het instappen van het busje. In de bus tijdens de rit erg gezellig met deze chauffeurs. Bij terug komst stond de auto klaar gewassen en wel. Deze was weer helemaal netjes zowel binnen als buiten, niet wetende dat ze ook de binnenkant zouden doen. Echt Top! Wij parkeren in oktober weer bij Sky Park.Een echte aanrader voor iedereen.GR. S
        5/5
        op 10-06-2012
        We stonden deze keer op de "Zuid"locatie daar waar je zef kan parkeren en je sleutel mee mag nemen.Overdekte beveiligde parkeergarage met camerabewking,helemaal top!Reistijd naar Schiphol 5 min ze zitten echt vlakbij.En shuttle bus gaat gelijk rijden als er gasten zijn (dus niet zoals we wel eens elders meegemaakt hebben wachttijden van 45 min..).Voor ons niets anders meer dan Sky Park een serieus bedrijf die weet wat ze doen.
          5/5
          op 30-05-2012
          Zeer positieve ervaring. Vriendelijk personeel en maak hier zeker een volgende keer ook weer gebruik van.
            2/5
            op 26-01-2012
            Waardeloos niet doen.Wij hebben gebruik gemaakt van valet parking en er klopte niets van de afspraken.Na aankomst stond onze auto niet klaar en werden we zelfs gehaald met een busje die ons naar een onbewaakte en onoverdekte parkeerplaats 5 km verderop bracht. Ik heb wel de volle mep betaald maar Skypark heeft zijn afspraken niet nagekomen.
              5/5
              op 22-10-2011
              Prima persoonlijke service. Goed te vinden, vooruit via internet gereserveerd. Binnen no-time geholpen en vervolgens vlotjes naar Schiphol gebracht. Bij terugkomst ook binnen 10 minuten na een telefoontje opgepikt en weer op lokatie teruggebracht waar de auto al weer klaar stond.
                5/5
                op 01-08-2011
                Gezocht op internet en volgens gekozen voor Sky Park vanwege de goede reviews en uiteraard de goede prijs. Gereserveerd via internet. Prima service. Vriendelijke chauffeurs. Nagenoeg geen wachttijd. Bereikbaarheid is ook prima. Doen wij de volgend keer weer.
                  5/5
                  op 02-07-2011
                  Mijn man en ik zijn zeer tevreden. We werden erg vriendelijk geholpen door een jongeman die er netjes uitzag. We werden meteen geholpen en gebracht naar Schiphol, waar alles duidelijk werd uitgelegd. Ook bij terugkomst hebben we niet hoeven wachten. Ze staan meteen voor je klaar en laten echt merken dat de klant koning is. Kortom een dikke 10!
                    5/5
                    op 30-06-2011
                    Na in eerste instantie geboekt te hebben bij Cheap Parking zijn we uit de brand geholpen door Sky Park. In een woord een topbedrijf!! Aardige jongen die alles snel heeft afhandeld (we hadden daar uiteraard niet geboekt). Hij heeft ons binnen een kwartier bij de vertrekhal afgezet zodat we nog net op tijd onze vlucht konden halen. We waren te lang op zoek geweest naar de locatie van Cheap Parking en konden daar ook bijna uur lang niemand telefonisch bereiken. Een erg slechte "service" en geen verschil in prijs met Sky Park. Sky Park heeft er wat ons betreft een klant bij!
                      4/5
                      op 03-06-2011
                      Met de pendelbus binnen no time van parkeerplaats naar terminal en weer terug. Bij de terugreis stond het busje al klaar, op de heenweg bij parkeerterrein een paar minuten moeten wachten. Vriendelijk personeel. Volgende keer weer.
                        3/5
                        op 17-05-2011
                        goede verbindig, redelijke prijzen
                          5/5
                          op 24-03-2011
                          Voor ons de 1ste keer Skypark, gevonden via Internet. Zeer positieve ervaring. Vriendelijke, servicegerichte mensen. Bij aankomst auto geparkeerd, sleutel afgegeven. Vriendelijke medewerkers. Nadrukkelijk helpen met de koffers in de shiuttlebus laden en naar Schiphol gereden, Er werd geholpen met uitladen, een prettige reis gewenst en bij terugkomst even een belletje geven en we werden weer opgehaald. Echt super-service. De auto was klaargezet, de sleutel teruggekregen. Voor ons vast en zeker een volgende keer weer SKYpark! Een echte aanrader voor iedereen die gaat vliegen en een veilige plaats wil voor de auto met een prima prijs.
                            5/5
                            op 23-03-2011
                            Aardig personeel, goede prijs/kwaliteit verhouding.Bij aankomst Skypark, konden we gelijk instappen en op naar Schiphol. Op de trugreis na het landen gebeld met Skypark en stonden ze binnen 10 min weer op de afgesproken locatie.Volgende keer weer Sky-Park
                              5/5
                              op 14-03-2011
                              SkyPark is een zeer jong en professioneel bedrijf dat goede service biedt. Wij hebben al tweemaal gebruik gemaakt van SkyPark zowel op de vestigingen West als Zuid en zijn voor 100% tevreden. Wij zijn heerlijk een weekje weg geweest en hebben onze auto met een gerust gevoel achter gelaten. De prijs/kwaliteits verhouding is prima en wij raden een ieder aan die met een gerust gevoel op vakantie wil gebruik te maken van SkyPark.. Overigens zijn de de locaties op beide vestigingen prima verzorgd en beveiligd. Bedankt voor de service en wij blijven zeker in de toekomst gebruik maken van jullie dienstverlening onze complimenten!
                                2/5
                                op 13-03-2011
                                Heenweg ging prima. Auto wegzetten en direct naar schiphol gebracht. Terugweg was een drama. 45 minuten staat wachten om omgepikt te worden. De beloofde wachttijden worden consistent overschat. We reden weg toen de chauffeur een telefoontje kreeg van een klant: "ik ben er over 13 minuten". Dat is een onhaalbare tijd om een retourtje van schiphal naar de parkeerlocatie te doen. Voor mij eens maar nooit meer.
                                  5/5
                                  op 09-03-2011
                                  We zijn, ook dit jaar, weer zeer tevreden over dit bedrijf.
                                    5/5
                                    op 26-02-2011
                                    Vlotte afhandeling en vervoer naar en van ASchiphol.
                                      5/5
                                      op 20-02-2011
                                      Parking is eenvoudig te vinden. Op de locatie een nette ontvangstruimte en wachtkamer. Personeel was erg beleefd en helder in hun uitleg.Vertrokken binnen 10 minuten naar Schiphol en opgehaald binnen 15 min na bellen.Kortom: erg tevreden. Een aanrader!
                                        5/5
                                        op 06-02-2011
                                        prima parking netjes geholpen aan te bevelen!
                                          5/5
                                          op 01-02-2011
                                          Ben zelf een zakelijk klant en altijd zeer verwend met parkeren op P1 zodicht mogelijk bij de aankomsthal.Op aanraden van een goede vriend heb ik Skypark geprobeerd en ben erg positief verrast. Na parkeren bij de entree van Skypark was ik binnen 2 minuten inclusief betalen al op weg naar de vetrekhal waar ik binnen 10 minuten na aankomst bij Skypark al arriveerde. SUPER. Bij terugkomst heb ik maar 2 minuten buiten hoeven wachten en was ik binnen 6 minuten weer bij mijn auto die al letterlijk voor de deur bij Skypark klaar stond. Ik was dus precies even snel weer op de A4 als dat ik zelf parkeerde op P1. KLASSE!!!
                                            5/5
                                            op 26-01-2011
                                            Vriendelijk personeel. Na 5 minuten opgehaald. Km-teller was onveranderd, alleen van voor het bedrijf achter het hek gereden. Geen schade. Voor het eerst gebruikt maar zal ik zeker vaker doen.
                                              5/5
                                              op 18-01-2011
                                              Uitstekende service. Netjes weggebracht en weer opgehaald. Niets dan lof.
                                                4/5
                                                op 08-01-2011
                                                Door de vele sneeuwval waren wij eerder bij Sky Park dan gepland en hebben wij wel lang moeten wachten op vervoer naar Schiphol. Maar je weet dat met deze bijzondere omstandigheden en wij hadden daar dus rekening mee gehouden. Personeel heeft er ook alles aan gedaan om dit toch zo snel mogelijk te realiseren.Maar voor alle mensen met reactie voor het lange wachten de volgende rekensom:- betalen auto en laden bagage: 5 minuten- vervoer naar Schiphol (vertrek): 10 minuten- uitsappen en omrijden naar Schiphol (aankomst): 3 minuten- naar Sky Park: 10 minutenDus dat dit niet in 5 minuten gaat lijkt mij logisch en kan je ook niet verwachten. En als er niets aan de hand is zal het allemaal wat gemakkelijker gaan, dan met de barre weersomstandigheden van afgelopen winter.Ik kan alleen maar zeggen, dat het ons goed is bevallen en ik zeer tevreden ben over Sky Park en iedereen dit kan aanbevelen. Maar heb wel wat geduld met van en naar Schiphol en hou daar zelf rekening mee.
                                                  4/5
                                                  op 27-12-2010
                                                  Op 17 december 2010 richting Schiphol in de beruchte file terrechtgekomen veroorzaakt door het slechte weerkHierdoor dreigden we te laat te komen voor onze vlucht.Bij Sky Park bleven ze rustig en gaven aan, dat we vrij waren te gaan en staan waar we wilden, ondanks de reservering.Bij aankomst, bleek onze vlucht al geannuleerd, maar we zijn toch naar Schiphol gebracht voor evt. latere vlucht.Ze dachten met ons mee, wisten ook al dat onze vlucht niet ging.Meteen afgesproken, dat als we helemaal niet zouden gaan vliegen die dag, dat wij zouden bellen met Sky Park, zodat ze ons alsnog zouden ophalen die dag. Onze auto zouden ze tot die tijd nog niet verplaatsen.Helaas dus niet gegaan die dag.Sky Park gebeld, deze konden ons wel ophalen, wel met vertraging, want het was toch een puinhoop op de weg die dag. Geen probleem. We zijn gehaald, moesten veel geduld hebben om over rit van 5 min. te doen (1,5 uur), maar iedereen bleef relaxt en rustig onder deze omstandigheden.Bij aan
                                                    5/5
                                                    op 22-12-2010
                                                    Wij waren aan de late kant en de medewerker van Sky-park heeft ons direct naar Schiphol gebracht en voor de deur afgezet. Kon niet beter ! Omdat onze vlucht gecanceld was vanwege de sneeuwval kwamen we met een eerdere vlucht terug. Bij terugkomst belden we en bleek de chauffeur net mensen bij Schiphol te hebben afgezet. Hij was binnen een paar minuten bij het ophaalpunt. Wij zijn uitermate tevredenen over de service van Sky-park en de vriendelijke chauffeur. Helemaal goed !!!
                                                      5/5
                                                      op 26-11-2010
                                                      Ik moet zeggen dat het een raar gevoel was om niet op het parkeerterrein van Schiphol te parkeren (om een of andere irrationele manier is dat vertrouwder, maar was echt te duur), maar zonder spijt bij Skypark geparkeerd. Het was helemaal top. Had maar 4 uur voor vetrek gereserveerd en was geen enkel probleem. Geparkeerd op west (onoverdekt). Is een afgesloten terrein. Daarbij vriendelijk personeel, en kort ritje naar Schiphol. Ook het terrein ligt vlakbij de autoweg. En vertrok en kwam aan midden in de nacht (rond 3-4 uur). Zelfs op dat tijdstip was het personeel vriendelijk en attent. Zeker een aanrader. Een goed en betrouwbaar bedrijf. Hier laat ik mijn auto graag achter.
                                                        5/5
                                                        op 23-11-2010
                                                        Prettige ontvangst en behulpzaam vriendelijk personeel, ook midden in de nacht. Reistijd naar Schiphol v.v. was prima geregeld; na telefonische melding direkt actie om ons op te halen.We zijn zeer tevreden en bevelen dit parkeren zeker aan kennissen aan. Bedankt.
                                                          4/5
                                                          op 13-11-2010
                                                          Snelle en vooral ook vriendelijke, gezellige service! (en voor weinig geld) We werden midden in de nacht (4 uur) direct naar Schiphol gebracht, en ook bij terugkomst hebben we amper 2 minuten op het busje wat ons op kwam halen hoeven wachten. Echt een aanrader, we gaan er een volgende keer weer gebruik van maken.
                                                            5/5
                                                            op 29-10-2010
                                                            Prima ervaring , was voor ons de eerste keer dat we hier gebruik van maken, maar ik kan het iedereen aanraden. Bij aankomst om 03.45 uur even bellen en busje was er binnen paar minuten om ons op te halen.Ritje naar Schiphol duurt ook maar paar minuten, dus dat is snel geregeld.Bij aankomst even bellen om 01.00 uur en busje kwam weer voorrijden op afgesproken plaats. Na korte rit terug naar parkeerplaats , lekker weer naar huis..............Maar helaas kwamen we er achter dat de accu van onze auto leeg was, maar even opnieuw een belletje en ander busje kwam binnen 3 minuten aanrijden en heeft ons geholpen bij starten.Geweldige service !!!!!!!!!!!!!Nogmaals onze dank !
                                                              5/5
                                                              op 27-10-2010
                                                              Afgelopen maandag vertrokken voor een weekje weg. Dit is niet de eerste keer dat ik parkeer bij één van de parkeerbedrijven rondom Schiphol. Helaas was de service van één van de vorige bedrijven niet naar wens. Dit is de tweede keer dat ik de auto parkeer bij Sky Park. Eerste keer was alles goed verzorgd en geregeld. Complimenten voor het personeel die zeer enthousiast zijn. Tevens is de transfer goed geregeld van en naar Schiphol. Complimenten.
                                                                5/5
                                                                op 25-10-2010
                                                                Fijne Ervaring. Beleefde behandeling, keurig. Bagagge werd voor ons in het busje over gedaan.Auto achtergelaten werd binnen geparkeerd.Binnen 7 minuten op schiphol. De auto heeft binnen gestaan wat zeer prettig is. Een belletje net uit het vliegtuig en nadat de bagagge er was en wij op het afgesproken ophaalpunt waren, was het busje van Skypark er al. Fijne ervaring zeker voor herhaling vatbaar. Niet zelf hoeven slepen met de koffers Super fijn! Keurige nette werknemers.Bedankt! En zeker tot een Volgende Keer, Een Zeker een Aanrader Top. NB wij stonden in de overdekte verwarmde terminal WEST
                                                                  5/5
                                                                  op 23-10-2010
                                                                  Wij hebben al meerdere keren bij Sky park (overdekt) geparkeerd en tot nu toe altijd perfect geregeld!Je wordt keurig op tijd weggebracht ,soms moet je even 5 min wachten maar je hebt vakantie!!Ook s, nachts zonder vertraging gehaald + gebracht.Ook terug als je de bagage hebt even bellen en ze zijn er weer heel snel om je op te halen!Voor ons zeker weer Sky park !!!!
                                                                    2/5
                                                                    op 20-10-2010
                                                                    lokatie is prima,jammer dat er niet goed word omgegaan met je auto.schade moet binnen een uur gemeld worden.helaas zag ik de schade veel later en kondus zelf opdragen voor de kosten en word het parkeren een duur grapje. het personeel weet zogenaamd van niks,voor mij geen sky park meer.tip;controleer je meterstanden als je je auto achterlaatcheck na terugkomst gelijk je auto op eventuele schade
                                                                      5/5
                                                                      op 20-10-2010
                                                                      Snelle service. We hadden 2 uur vertraging, toen we belden waren ze met 10 minuten bij ons. Onze auto stond al klaar. Zeker een aanrader! Volgende keer weer, mits ze ook weer een van de goedkoopste zijn.
                                                                        3/5
                                                                        op 19-10-2010
                                                                        Bij vertrek verliep alles perfect:vriendelijke ontvangst, hulpvaardige chauffeur, meteen naar Schiphol vervoerd. Bij terugkeer gebeld toen we de bagage hadden. Er zou meteen een chauffeur vertrekken. Na een half uur blauwbekken nog steeds geen bus. Opnieuw gebeld: excuses, het was druk... Maar tijdens de 50 minuten die we op de afgelopen plaats op de tocht stonden zagen we geen enkel busje van Skypark...
                                                                          4/5
                                                                          op 17-10-2010
                                                                          Heb naast 13 dagen parkeren het VIP-waspakket van circa € 50 geboekt. Helemaal top, hardstikke schoon!! Heel tevreden.
                                                                            5/5
                                                                            op 30-09-2010
                                                                            Prima service. Uiterst vriendelijke bediening. Snel
                                                                              5/5
                                                                              op 30-09-2010
                                                                              Voor het eerst gebruikt gemaakt van een alternatief voor parkeren op Schiphol zelf. De avond van tevoren even gebeld voor een reservering wat geen enkel probleem was. Bij het wegbrengen hoefden we minder dan een minuut te wachten en is de reistijd naar Schiphol ook idd maar net iets meer dan 5 minuten. Het ophalen ging ook prefect, iets langer moeten wachten doordat er nog een paar andere mensen onderweg waren, maar toch binnen 20 minuten nadat we de koffers hadden waren we weer bij de auto. Kortom goede service, goede prijs en vriendelijk personeel!
                                                                                5/5
                                                                                op 24-09-2010
                                                                                Uitstekend bevallen. Tot nu toe veruit de beste. Vriendelijk personeel. Hoef je niet lang op te wachten. Duidelijk in de aanwijzingen en behulpzaam. Toen de accu van mij auto leeg bleek te zijn, werd er onmiddellijk een jumpstarter bij gehaald. Alle lof!
                                                                                  5/5
                                                                                  op 23-09-2010
                                                                                  Prima jong bedrijf. Klein probleempje doch zeer korrekt en goed opgevangen en opgelost. Perfekte service en maken waar wat ze beloven.
                                                                                    4/5
                                                                                    op 20-09-2010
                                                                                    Eerste ervaring met Sky-Park zeer positief.Gewoon wat je mag verwachten. Natuurlijk zijn de busjes niet blinkend nieuw maar was dat wel het geval dan ging ik oprecht twijfelen. Rijstijl, ach je kunt je overal wel druk om maken. Het gaat erom dat je netjes van A naar B komt en je daar veilig bij voelt. Dat is gewoon zo!Personeel netjes en beleeft.Al met al dik tevreden en zéker voor herhaling vatbaar.
                                                                                      5/5
                                                                                      op 18-09-2010
                                                                                      Zeer vriendelijke behandeling. Ophalen bij Schiphol duurde iets langer dan verwacht, daarom niet zeer goed maar goed beoordeeld.
                                                                                        3/5
                                                                                        op 07-09-2010
                                                                                        Lokatie was prima. Het zijn echter jonge gasten en dat blijkt. Op de heenweg duurde het even voordat er iemadn kwam, de term 5 minuten wordt erg ruim genomen. ( 3x5=15....). De chauffeur was erg moe, want had de hele nacht niet geslapen. Tja... Op de terugweg 30 minuten gewacht op de bus. Zou 10 minuten zijn. De chauf werd tijdens onze rit nog gebeld door een andere klant, die werd te woord gestaan, maar na ophangen zei hij toch echt eerst te gaan slapen. Kon zijn collega wel doen. Blij dat ik niet die klant was... Wisseldende ervaring dus.
                                                                                          5/5
                                                                                          op 06-09-2010
                                                                                          we werden zeer vriendelijk te woord gestaan door een medewerker die vertelde dat we binnen 5 minuten zouden vertrekken. de auto werd voor ons binnen geparkeerd, en de koffers werden voor ons in de bus geladen.na een leuke rit langs de vlieghaven, kwamen we te weten dat de medewerker zelf ook voor piloot aan het studeren was, en nu hielp bij dit bedrijf. we hadden de rit een leuke babbel.we werden netjes voor de vertrekhal afgezet, en hij vertelde zelfs waar we naartoe moesten lopen, want dit was voor ons de eerste keer vliegen.hij vertelde dat we hen konden bellen als we geland waren, en onze koffers hadden, en dat zou hij binnen 10 minuten op de plaats zijn die hij ons bij vertrek had aangewezen.de terugrit verliep eveneens zonder problemen, we werden netjes optijd opgehaald, en de koffers werden weer netjes in en uit de auto gehaald.de beide chauffeurs reden netjes en rustig, en dat hebben we wel eens anders meegemaakt bij andere taxibusjes.ik wilde de julli
                                                                                            5/5
                                                                                            op 05-09-2010
                                                                                            Ben net terug van een weekje zon: snap echt niet wat de Fam Mersmans het over heeft: ondanks dat wij ook midden in de nacht terug kwamen en de chauffeurs het echt heel druk hadden hebben wij niets dan lof over Sky Park: wij stonden op de locatie ZUID ; zelf de auto parkeren en ook zelf je sleutel dus meenemen: perfect.Ook de terugreis na het telefoontje : de shuttlebus was er 3 minuten nadat wij gebeld hadden en we konden gelijk instappen en binnen 3 minuten waren we weer bij onze auto.Volgende keer doen we het zeker weer zo.Het zal altijd wel zijn dat er iemand een keer " pech" heeft en er wat verkeerd gaat maar voor ons niets dan lof.
                                                                                              2/5
                                                                                              op 28-08-2010
                                                                                              Tja, ze zeggen niet voor niets "alle waar naar zijn geld". Dit doe ik dus nooit meer. Kom je midden in de nacht aan, is er één man die zowel de administratie als het parkeren en het wegbrengen moet regelen. Gevolg, een uur wachten tot je naar Schiphol gebracht wordt en dan krijg je een grote mond van de medewerker dat je daar dan maar rekening mee had moeten houden. Ophalen idem, drie kwartier buiten in de regen staan wachten, fijn als je net uit een 30 gradenland komt. Nee, dit was een slechte keus.
                                                                                                2/5
                                                                                                op 23-08-2010
                                                                                                er was niet goed met onze auto om gesprongen en kreeg daar de dag erna pas een verklaring van zelf gebeld
                                                                                                  5/5
                                                                                                  op 03-07-2010
                                                                                                  Alles was perfect geregeld. Na aankomst bij Sky-park vrijwel direct naar Schiphol gebracht. Bushalte 13 was een beetje lastig te vinden, klein bordje, maar gebeld met Sky-park en zij waren heel behulpzaam. Ik werd ook direct opgehaald. Al met al een perfecte service. Zeker een aanrader.
                                                                                                    5/5
                                                                                                    op 13-06-2010
                                                                                                    Gewoon perfect geregeld!!!
                                                                                                      5/5
                                                                                                      op 31-05-2010
                                                                                                      Prima service. Uiterst vriendelijke bediening. Snel
                                                                                                        5/5
                                                                                                        op 03-05-2010
                                                                                                        We hebben onze auto hier geparkeerd en zijn op een zeer vriendelijke en vlotte manier geholpen.Zowel heen als terug was de transfer echt supersnel geregeld.In eerste instantie hadden we een mindere ervaring met het waspakket van de auto, dit is echter na één mailtje op een zeer proffesionele manier opgelost!Complimenten voor deze manier van aftersales!
                                                                                                          5/5
                                                                                                          op 30-04-2010
                                                                                                          Geen wachttijd, direct na aankomst werd ik naar de luchthaven gebracht.Vriendelijke en correcte service.Ook na aankomst stonden ze binnen 10 minuten weer voor de aankomsthal.Aan te raden.
                                                                                                            5/5
                                                                                                            op 09-03-2010
                                                                                                            Volgens mij is het een redelijk nieuw bedrijf. Maar hoe dan ook ik heb het ergens eind Januari gevonden op het internet en een reservering gemaakt.Kreeg snel een bevestigings mail en ik kon op 2 februari met mijn Ford Ka terecht.Ongeveer 5 minuten rijden vanaf schiphol., naderhand keurig optijd gehaald door een jongeman in een busje met sky-park erop.

                                                                                                              En wat vind jij?

                                                                                                              Hoe zijn jouw ervaringen bij GreenParking Schiphol (voorheen Sky-Park)? Schrijf nu een review! Meer dan 400 mensen gingen u voor. Uw review helpt anderen een betrouwbaar parkeerbedrijf te vinden.